Danske freelancere i topklassen

Vi vil repræsentere de bedste

Med danske freelancere i topklassen hjælper vi med strategi, viden og succesfuld opgaveløsning indenfor markedsføring, forretningsdrift og udvikling.

Vores freelancere er særligt udvalgt, blandt de bedste på deres felt med erfaring, kompetence og people-skills. Opgaven løses professionelt og ordentligt i både fysiske og digitale arbejdsmiljøer med høj fleksibilitet og hurtig omstilling.

Vi sørger for at alt det praktiske er i orden for både freelancer og virksomhed, så alle parter kan koncentrere sig om det de er bedst til.

Freelancer der skaber succes
Freelancer indenfor markedsføring og udvikling

Tilpasset jeres behov

Vi er vilde med mennesker der både kan og vil noget. Derfor hjælper vi freelancere der indenfor deres felt, er i den absolute topklasse, med at være top performers og skabe større værdi for interessante og ambitiøse virksomheder.

Alle specialister er nøje udvalgt og vurderes løbende i forhold til faglig kompetence, samarbejdsevne, erfaring og stabilitet, da dette er områder vi mener er altafgørende for et værdiskabende og trygt samarbejde hele vejen rundt.

Hvad vi tilbyder

Med os får I adgang til nogle af landets bedste kompetencer indenfor markedsføring, udvikling og forretningsdrift. Vi validerer alle freelancere med krav til erfaring, samarbejdsevne og kompetence. Herunder matcher vi ligeledes i forhold til både opgave og virksomhedsprofil for at opnå de bedst mulige forudsætninger for succesfuldt samarbejde.

Med en fast personlig kontaktperson har I altid en livline til sparring og assistance, både indenfor eksisterende aftaler men også hvis akutte behov skulle opstå. Lad os, sammen med vores danske freelancere i topklassen, bevise at vi er jeres fremadrettede tillid værdig.

Rasmus Normann er partner og agent i Elancers

Hvordan kan vi hjælpe?

Digital markedsføring

Udvikling

Indhold og produktion

Derfor vælger andre os

Professionelle specialister

Administration og service

Tryghed og flow

Scroll til toppen