For freelancere

Udfolder talent og ambition

Vi vil samarbejde med de bedste

Vi hjælper de bedste freelancere med at lave mere af det de er gode til og leder altid efter nye talenter, der med ambition, erfaring og ordentlighed passer ind i Elancers-netværket. Matcher du kriterierne og er blandt de bedste freelancere indenfor dit felt, vil vi elske at høre fra dig.

freelancer-1
Freelancer indenfor markedsføring og udvikling

Hvad vi tilbyder

Du får mulighed for at arbejde på værdiskabende projekter i nogle af landets mest interessante virksomheder. Sammen med din personlige agent, hjælper vi dig mod dine karriere- og forretningsmål med salgsaktiviteter, administration, kompetenceudvikling og personlig branding, så du kan fokusere på dine talenter og ambitioner.

Som freelancer hos os bliver du en del af en udvalgt elitegruppe, som vi vil gå igennem ild og vand for at bringe succes – alt sammen så vi kan stille med et tillidsfuldt og opdateret A-hold, hvor kompetenceniveauet er i topklasse.

Din tillid er vigtig og forpligter

At ville samarbejde med de bedste forpligter – Vi skal ramme plet hver gang og sørge for at rammerne for samarbejde er optimale, for både freelancer og virksomhed, så opgaven løses og parterne kan vokse sammen.

Tillid tager til tider år at opbygge og sekunder at nedbryde. Derfor har vi også valgt ikke at have lange CV-lister med specialister vi ikke kender. I stedet tror vi at de stærkeste løsninger skabes mellem stabile parter, der har opbygget gensidig tillid og respekt for hinanden over tid. Den tillid vil vi gerne have chancen for at vise at vi er værd.

Rasmus Normann er partner og agent i Elancers
Scroll til toppen