Kontakt os

Det koster ikke noget at spørge​

Hvad kan vi hjælpe med?

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på hvordan et samarbejde kunne fungere? Så kontakt os til en uforpligtende snak om tingene.

Freelancer der skaber succes

Elancers har løst flere online marketing-opgaver for Jesperhus. Bl.a. opsætning af diverse retargeting-kampagner og udvikling af vores Book-en-ferie-chatbot. Foruden de konkrete udviklings/opsætnings-opgaver bruger vi mest af alt Elancers som sparringspartner. Rasmus’ ekstreme overblik over “marketing-junglen” blandet med hans person og evne til at arbejde med mennesker gør junglen til en legeplads.

Simon Overgaard

Jesperhus – Ferie for børn
5/5

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Elancers på forskellige digitale projekter og ikke mindst sparre på et strategisk plan.
De har altid udvist et stort engagement og byder ind med en række taktiske og strategiske kompetencer inden for digital markedsføring, ikke mindst social media annoncering og e-mail marketing.

Mark A. C. Andersen

Cosina
5/5

Rasmus fra Elancers er selvstændig, nytænkende, kreativ og initiativrig, hvilket har været uundværlige kompetencer i en iværksættervirksomhed. Han har her skabt synergi mellem nye digitale annonceringskanaler der har været ledende til høje mængder af leads og konverteringer.

Sara Andersen

PanzerGlass
5/5
Scroll til toppen