Om Elancers

Udvikler forretning med de bedste freelancere

Forretningsagentur for landets skarpeste freelancere

Vi er et forretningsagentur der hjælper nogle af landets skarpeste freelancere, med at dygtiggøre sig og lave mere af det de er allerbedst til for ambitiøse virksomheder. Vi er vilde med mennesker der kan og vil noget – derfor er det også i dette felt vi har valgt at lægge vores forretning.

Vi screener og matcher freelancere der er fleksible, erfarne og ordentlige med virksomheders behov. Vi sørger ligeledes for at der er tryghed i samarbejdet og der hele vejen rundt er styr på det praktiske. Parterne kan herved have det fulde fokus på løsningen af opgaven.

Med en kombination af de bedste ting fra den selvstændige specialist og bureauverdenen, har vi et godt setup til succes hele vejen rundt.

Rasmus Normann er partner og agent i Elancers
Freelancer der skaber succes

Godt samarbejde mellem virksomhed og freelancer

Det kan ofte være en ugennemskuelig og tidskrævende proces, at finde specialiseret og ordentlig hjælp til løsning af en forretningsopgave. Vi gør op med gamblingen, utrygheden og de lange tidskrævende salgssnakke og sørger for at de rigtige folk og kompetencer, sættes sammen med de rette virksomheder. Vores mål er at opgaven skal løses på bedst mulige måde – hver gang. Vi står for den bagvedliggende administration, service og sparring, så begge parter kan føle sig trygge i samarbejdet og holde fokus på det de er gode til.
Scroll til toppen