Refferencer

Virksomheder og freelancere

Udtalelser om samarbejdet

Jeg har haft fornøjelsen af, at have Rasmus fra Elancers som en-til-en konsulent på et marketing og hjemmeside projekt, som jeg var ansvarlig for. Gennem hele forløbet har jeg mødt stor professionalisme i det samarbejde vi har haft og jeg er dybt imponeret over de færdigheder som Rasmus har indenfor digital marketing. Udover Rasmus’ store drive for at komme i mål med projektet, har jeg gennem forløbet oplevet en tryghed og personlig udvikling som jeg ikke havde regnet med.
5/5

Sophie Styrbech

Marketing Coordinator
Thomas Group

Rasmus fra Elancers er selvstændig, nytænkende, kreativ og initiativrig, hvilket har været uundværlige kompetencer i en iværksættervirksomhed. Han har her skabt synergi mellem nye digitale annonceringskanaler der har været ledende til høje mængder af leads og konverteringer.

5/5

Sara Andersen

Head of Corporate Projects
PanzerGlass
 
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Elancers på forskellige digitale projekter og ikke mindst sparre på et strategisk plan. De har altid udvist et stort engagement og byder ind med en række taktiske og strategiske kompetencer inden for digital markedsføring, ikke mindst social media annoncering og e-mail marketing. De bedste anbefalinger herfra!
5/5

Mark A. C. Andersen

Ejer
Cosina
 

Jeg har gennem en længere periode haft glæden af at benytte Elancers som forretningsmæssig sparringspartner.
Særligt viden om digitale strategier og erfaringer med salg på sociale medier været rigtig værdifulde. Tilgangen har været professionel og driftig, men er samtidig rolig og velovervejet. De er kreative, rare at omgåes og besidder samtidig også en god portion nordjysk humor. 

5/5

Anders Boeriis

Ejer
AdventureTrack

Elancers har ydet stor hjælp og udviser ekspertise og engagement i forbindelse med vores markedsføring på sociale medier samt rådgivning herom. Især i forbindelse med Facebook-annoncering har jeg haft stor glæde af at samarbejde med Elancers.

5/5

Jonas Høholt

Ejer
Hoholt Photo

Elancers har hjulpet mig med at få en seriøs markedsføring op og køre.
Det har har været ‘en til en’ kommunikation, som jeg har kunne forstå og følt mig tryg ved.
Rasmus var super skarp til at se min forretnings potentiale, og har designet et system der har gjort at jeg har fået mest muligt ud af min markedsføring.
Jeg anbefale på det varmeste Elancers.

5/5

Martin Laugesen

Ejer
Grim studie
 

“Elancers har løst flere online marketing-opgaver for Jesperhus. Bl.a. opsætning af diverse retargeting-kampagner og udvikling af vores Book-en-ferie-chatbot. Foruden de konkrete udviklings/opsætnings-opgaver bruger vi mest af alt Elancers som sparringspartner. Rasmus’ ekstreme overblik over “marketing-junglen” blandet med hans person og evne til at arbejde med mennesker gør junglen til en legeplads.”

5/5

Simon Overgaard

Marketing Manager
Jesperhus – Ferie for børn

Rasmus har gennemført en række mindre workshops, hvor han og jeg arbejder med Resilios kommende digitale markedsføring. Rasmus’ erfaring og indsigt i særligt brug af Facebook-annoncering, bots og e-mail-kampagner er lige nu helt afgørende for os. Jeg kan klart anbefale Elancers.

5/5

Anders Søndergaard

Administrerende direktør
Resilio

Jeg har haft fornøjelsen af Rasmus, som underviser på et kursus i Facebook annoncering. Rasmus var allerede inden kurset imødekommende og spurgte ind til mit kendskab og mine behov, hvilket gjorde, at jeg virkelig fik maksimalt udbytte af kurset. Her var både plads til tips og tricks omkring Facebook manager, selv opsætningen af en kampagne, forståelse af omkostningerne og algoritmerne der anvendes på Facebook. Efterfølgende har Rasmus også vist sig at være en god hjælp og sparringspartner til online markedsføring.

5/5

Dorit Ahler

Marketing Coordinator og underviser
Lærdansk.dk

Udpluk af tilfredse virksomheder

Scroll til toppen